Vásárolj olyan pénztárcát, amitől hanyatt esnek az emberek!

A pénztárca a kocsihoz hasonlóan egy presztízsjegy lehet. A minősége, anyaga, kialakítása nagyban megszabhatja, hogy az emberek hogyan gondolkodnak majd rólunk – ennek köszönhetően érdemes mindig igazi minőséget vásárolni.

Ezt sokszor nem kapjuk meg helyi üzletekben, sokkal inkább arra lehet szükség, hogy pénztárca webáruházból rendeljünk – ennek az az oka, hogy ott tényleg igazi minőséget találni, és széles termékpalettát.

Mire kell odafigyelni?

Íme, néhány pontban összeszedve, hogy mire kell odafigyelni, mielőtt ellátogatunk egy ilyen helyre. Ha ezeket mérlegeljük, akkor biztos, hogy a legjobb döntést fogjuk meghozni

Nézzük meg a színét

Mindig azt tartsuk szem előtt, hogy milyen a kiválasztott tárca színe. Fehér? Fekete? Zöld? Milyen színárnyalat a „mi színünk”? A sötétebb színeket szeretjük, vagy sem? Ennek megfelelően kell a dolgokat átgondolni.

Ügyeljünk arra, hogy a mérete és bel térfogata legyen megfelelő

Nem fog beleférni egy köteg pénz, a sok érme, vagy a kártyák? A rossz tervezésű termékeknek ez egy igen gyakori hibája, problémája. Mindig legyen megfelelően nagy, ez azért lehet előnyös, mert ez tekintélyt sugároz ki, ezen felül biztos, hogy megfelelő lesz a mindennapi használatra.

Az is fontos, hogy túl nagy se legyen, mert az a hordozáskor kellemetlen lehet.

Mindig legyen megfelelő a mintázata

A mintázat különlegesen fontos. Férfiak tárcák esetén az egyszerű csíkozás megfelelő – ez akár kialakítható bemélyedések által is. Nőknél lehet akár állatmintás tárcákat is venni. Gyerekeknél pedig a kifejezetten mintás eszközök a praktikusak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.