A műfű bearanyozhatja a mindennapjainkat otthon

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy műfüvet vásárolni rossz ötlet lenne. Tényleg így van ez? Igaz, vagy sem? Annak ellenére, hogy a háztartások nagy része még nem használja, egyáltalán nem biztos, hogy rossz döntés lenne, ha vásárolnánk mi is.

Ehhez persze az is rendkívül fontos, hogy tisztán lássuk, hogy milyen érvek szólnak a műfű vásárlás mellett. Mik tehát a fő érvek és ellenérvek?

Vásároljunk mi is műfüvet – mert szép, dekoratív és tartós

Három igazán fontos érv van a műfű mellett: például az, hogy szép, dekoratív és tartós.

Az, hogy szép, szinte megkérdőjelezhetetlen, de abban az esetben, ha nem hisszük el, látogassunk el egy kiállításra, vagy egy kereskedésbe, és látni fogjuk az üde színpompát.

A tartósságát sem kérdőjelezhetjük meg. Hiszen akár 8 év garanciát adnak a kereskedők erre a termékre – ezt biztos, hogy nem mernék bevállalni abban az esetben, ha a termék nem lenne elég tartós.

Mennyibe kerül?

Az ára sem annyira drága. Egy négyzetméter műfű ára nagyjából 3-6000 Ft körül mozog, ez nagyban függ attól, hogy pontosan milyen a termék. A holland pázsit például drágább, de a sportműfüvet is többe kerülnek, mint a legtöbb műfűfajta.

Hogyan kell műfüvet vásárolni?

Érdemes lehet a hazai kereskedések kínálata között szétnézni. Milyen termékeik vannak nekik? Mit árulnak pontosan? Mennyiért, és hogyan szállítanak ki különböző helyekre? Ezeket a kérdéseket lehet érdemes átgondolni alaposabban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.