A műkörmös gépek közül is csak a legjobbat!

A műkörmözéshez nem elég a megfelelő tudás, szakértelem, vagy az, hogy jó minőségű gél lakkal rendelkezünk. Ahhoz, hogy igazán jó eredményeket érjünk el, és az esztétikum hibátlan legyen, arra is szükségünk lesz, hogy a legjobb műkörmös gépekkel rendelkezzünk.

Mégis miért jelenthető ki, hogy a körmös gépek nagyban hozzájárulnak egy sikeres manikűrös munkájához? Rövid bejegyzésünkben erre a kérdésre szeretnénk választ kapni.

Miért fontos a jó csiszológép?

Pontos méretcsiszolás nem érhető el egy jó körömcsiszoló nélkül. A változtatható forgásirány és jó kézreállóság segíthet abban, hogy könnyedén lehessen a gépet használni, nem szükséges külön spéci szaktudás, szakértelem ahhoz, hogy a körmünket jó formára, alakra hozzuk, de azért egy kis rutin nem árt.

Miért szükséges a jó UV/LED lámpa?

A gél lakk kötése akár hosszú időt is igénybe vehet. Elképzelhető, hogy sok időn keresztül fog a körmünk száradni, miután azt lefestettük. De nem akkor, ha UV vagy LED lámpát használunk. Ebben az esetben gyakorlatilag percek alatt száraz lesz a körmünk.

Miért elengedhetetlen a porelszívó?

A csiszolás után a visszamaradt anyag káros a környezetre és az emberi tüdőre nézve. Ebben lehet segítségünkre egy jó porelszívó. Ugyanis abban az esetben, ha megfelelően eltakarítjuk magunk után a visszamaradt anyagot, szinte biztosra vehető, hogy nem lesz senkinek ellenére az, hogy újra kifessük a körmeinket.

Összegzés

Ne essünk mi is abba a hibába, hogy nem vásárolunk gépeket, és kizárólag a hagyományos eszközökre támaszkodunk műkörmözés közben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.